dimecres, 23 de novembre del 2011

Concert extraordinari Santa Cecília a l’església d’Es Pont d’Inca.

Concert extraordinari Santa Cecília a l’Església d’Es Pont d’Inca. Diumenge 27 a les 12.30h
La Banda Municipal de Música de Marratxí i els alumnes Escola Municipal de Música dirigits per Rafael García homenatjaran a Raquel Gómez, ex directora de la banda.
El pròxim diumenge, dia 27 a les 12,30 h, a l’Església d'Es Pont d'Inca tindrà lloc un concert extraordinari i gratuït per commemorar la festa de Santa Cecília, patrona dels músics. El director, Rafael García, explica que el concert està dividit en dues parts. En la primera part del concert els alumnes de l'Escola de Música de Marratxí interpretaran un repertori molt variat, amb obres dedicades a tot tipus de públic.
En la segona part, la Banda Municipal de Música presentarà tres obres diferents, amb “El Quixot” com a nexe d’unió. S’interpretaran les obres Molinos de viento, de Martinez Gallego, El camino real d’Alfred Reed i El Quijote, de Ferrer Ferran.
Rafael Garcia assegura que El Quijote és una obra de gran dificultat tècnica i que no deixarà indiferent a ningú, ja que combina la música en directe amb un narrador que recita diversos fragments de “El Quixot”.
El Concert de Santa Cecília tindrà lloc el pròxim diumenge a l’Església d'Es Pont d'Inca a partir de les 12 i mitja del migdia, amb un sentit homenatge a l’ex directora de la Banda, Raquel Gómez.