dilluns, 6 de febrer del 2012

Rua de Marratxí

Benvolguts amics i amigues,US APUNTAU A LA COMPARSA QUE ESTAN ORGANITZANT UN GRUP DE CIUTADANS DEL CERCLE DE LES AMIPAS DE LES ESCOLES DE MARRATXÍ, PER CRITICAR LES MÚLTIPLES RETALLADES EN SERVEISSOCIALS, LLENGUA, CULTURA I SOBRETOT, EDUCACIÓ.
Si encara no estau decidits a participar a cap comparsa a la Rua de Marratxí però voldríeu sortir al carrer a mostrar la vostra preocupació davant les retallades que s’estan produint a tots els àmbits, aquí teniu una proposta enllestida per un grup de ciutadans i ciutadanes. No du gens de feina. No guanyarem cap premi però al manco fareu sentir la nostra veu.
Podeu convidar a totes aquelles persones que pensau voldrien participar-hi

Objecte de la comparsa:  Denunciar les diferents retallades socials, especialment les destinades a l'educació.
Cal compaginar l'esperit festiu, satíric i crític de tota RUA, amb la popularització de la denúncia d'una situació, que es prou preocupant.
 
Nom de la comparsa: MOLT NEGRE.
 
Desfrès: Anar de dol rigorós. Corbates negres, cintes de dol, mocadors negres...
 
Suport logístic:
-Es faran cartells amb format d'esquela, amb l'anunci de cada retallada concreta.  Es basaran en el detall del document de la Federació de Pares i Mares d'Alumnes de Mallorca ( FAPA), que servirà per la propera campanya de recollida de firmes, que la Federació comunicarà formalment, a partir del dijous 2 de febrer, en roda de premsa.
 
-Es repartiran ciris per l'acompanyament. Si es poden dur cadascun individualment, molt millor.   
 
-Es repartiran petits llaços amb la senyera, per dur al pit, com a símbol de la defensa dels drets lingüístics de la nostra llengua a l'ensenyament.
 
-Se procurarà dur un vehicle amb equip de so, amb música de dol.
 
Concentració: Diumenge dia 12 de febrer a les 15,45h al camp de futbol de Son Caulelles, devora l'escola Costa i Llobera, entre Pòrtol i Sa Cabaneta.

Facebook   COMPARSA RUA MARRATXI 2012: MOLT NEGRE!
S'anirà donant més informació, en la mesura que se vagin concretant mes idees, que facin més completa la comparsa. 
Per confirmar assistència, preguntes i suggeriments podeu escriure a
apima.iesmarratxi@gmail.com