diumenge, 28 d’octubre del 2012

Bona assistència a la ballada i bunyolada


Tot i que el vent i l'amenaça de pluja convidaven a quedar-se a casa, un bon grapat de gent acudí a la plaça de Ca'n Barceló per tal de passar una estona ballant i menjant els típics bunyols d'aquestes dates.
Enguany la tradicional bunyolada de les verges que l'Associació de Veïns fa a la plaça de l'església, juntament amb l'agrupació local de ball de bot, Aires des Pla de Marratxí, ha canviat la seva ubicació tradicional per la plaça de Ca'n Barceló atesa la pobra il·luminació existent a la primera, la qual cosa dificulta la celebració d'esdeveniments com aquests.


Les dues agrupacions participants, Aires des Pla de Marratxí i Aires mallorquins de Palma, animaren a la gent a ballar mentre els assistents degustaven els bunyols que es feien allà mateix.


A diferència d'altres anys als quals es repartien gratuïtament, la novetat de l'edició d'enguany fou el donatiu d'un euro que es demanava per cada bossa de bunyols (quatre unitats) juntament amb la beguda (moscatell o aigua). Aquesta decisió es prengué atès que darrerament s'havia detectat la presència de gent amb l'única intenció de recollir el máxim nombre de bunyols per després consumir-los a un altre lloc, quan l'esperit d'aquesta tradició és el de convidar als assistents a l'esdeveniment per tal de passar una bona estona conversant i gaudint amb altres veïns de la contrada.
Des de l'Associació volem agraïr la col·laboració desinteressada d'Aires des Pla de Marratxí.