dissabte, 26 de maig del 2012

Reunió informativa per l'apujada del rebut de l'aigua.

Tot i la manca de cap representanat de l'ajuntament i la imposibilitat de fer la reunió informativa en el local de la biblioteca municipal, aquesta es feu a la Plaça de l'Esqlèsia.


A la reunió general d’aquest mes de maig l’Associació de Veïns XALOC acordà demanar al batle de Marratxí —com hem fet moltes vegades en assumptes d’interès global per al poble—  una explicació pública de l’anunciada pujada de les tarifes de l’aigua, en un 38%. (Fins dia 6 de juny es poden presentar al·legacions).
            Pocs dies després presentàrem la petició per escrit a l’Ajuntament. Volíem la reunió per a dia 16 de maig, però no en tinguérem resposta. Insistírem telefònicament i, finalment dimarts, dia 22 de maig —també telefònicament la secretària del batle ens confirmà que DIJOUS, DIA 24, A LES VUIT DEL VESPRE, AL LOCAL DE LA BIBLIOTECA MUNICPAL D’ES PLA DE NA TESA DOS REPRESENTANTS DE L’AJUNTAMENT INFORMARIEN SOBRE:  “AUGMENT DE TARIFES i FUNCIONAMENT DE L’AIGUA AL NOSTRE POBLE”.
            Dimecres, dia 23 de maig, la mateixa persona de l’Ajuntament ens tornà a telefonar dient que no vindrien dijous, dia 24 de maig, els dos representants anunciats i que —quan ho ves oportú— l’Ajuntament en donaria informació a la seva seu, a Sa Cabaneta. Nosaltres argumentàrem que ja havíem donat publicitat a la “sessió d’informació” i que seria molt difícil que gent del poble deixàs d’acudir a la convocatòria.
            Volem manifestar profunda decepció pel fet que avui no podem tenir adequada informació. Des de fa molts anys, els representants del Consistori havien vingut al poble sempre que els ho demanàrem.
            
 Es Pla de na Tesa, 24 de maig de 2012. 
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS “XALOC”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es Pla de na Tesa 1- Batle portolà 0