dimarts, 25 de juny del 2013

Tast de qualitat al nostre poble


El divendres horabaixa passat en el marc del cicle"Tasts gastronòmics a Marrtaxí" que la guia gastronòmica anardetapes.cat juntament amb la delegació a Marratxí de l'Obra Cultural Balear i la col·laboració de la nostra associació de veïns, al pati de l'edifici de Ca Ses Monges tinguerem l'oportunitat de tastar dos productes elaborats a la nostra illa.
En primer lloc es presentà el licor de camamil·la SERMITA de Sencelles tot explicant les condicions i passos per a la seva elaboració. També es donà una recepta d'un combinat en el qual uns dels elements és l'esmentat licor.
En un tassó introduir:
-2 fulles d'herba sana
-1/2 tònica
-1/2 licor de camamil·la
-Un troç de pell de llimona recent collida (només la part groga)
-Glaçons



A continuació es va fer la presentació dels formatges fets a la finca Son Jover dels voltants del puig de Santa Magdalena d'Inca, elaborats a partir de la llet d'ovella roja mallorquina. Es va fer el tast de tres tipus de formatges; un de curat, un de semi i un altre Brie. Els tres molt bons.
Els dos productes presentats demostren la qualitat dels productes de la nostra terra.