dimecres, 20 de febrer de 2013

Tast gastronòmic del mes de febrer

Des de la delegació a Marratxí de l'Obra Cultural Balear ens han fet arribar aquesta convocatòria.

Bon dia, 
Si vos fa ganes venir i encara no heu fet la inscripció, feis-ho ja.

Després de l'èxit del primer tast gastronòmic del mes de gener, vos convidam a conèixer en profunditat els secrets de la bona mel.

Divendres dia 22 de febrer, a les 20 h a l'associació de veïns La Pua de Pòrtol, carrer Major, 114, presentació i tast de MEL DE SON GRAVOT.

És imprescindible la inscripció prèvia ja què pel bon funcionament de l'activitat no es recomana un grup de més de trenta persones. Apuntau-vos-hi enviant un correu amb les vostres dades a: marratxi@ocb.cat o directament a www.anardetapes.cat/tasts  
El cost de l'activitat és de 2 €, encara que si sou socis de l'OCB o membres d'anardetapes.cat l'activitat és gratuita. 
Pels que no ho recordeu

L'Obra Cultural de Marratxí organitza l'activitat TASTS GASTRONÒMICS   juntament amb anardetapes.cat .

Un divendres de cada mes, de gener a juny, us convidarem a conèixer els productes de Mallorca, en unes sessions agradables amb els responsables de les empreses més destacades de l’illa. Ells mateixos us presentaran el seu producte, us explicaran un poc el seu procés d'elaboració i us convidaran a tastar uns aliments que es caracteritzen per la seva  qualitat i exquisidesa.

Aquesta tercera edició se celebra a 7 municipis de Mallorca i hi participen 11 empreses: Vins Jaume de Puntiró, Galletes Gori de Muro, Embotits Munar, Gelats Valls, Ses Antigues Neules, Cervesa Galatzó, Confitures Estel Nou, Mel Son Gravot, Licor Sermita, Vins Can Vidalet i Formatge Son Jover.

A Marratxí es farà un tast a cada un dels nuclis. Podeu consultar el cartell general on hi trobareu les dates i llocs on es faran cada un dels tasts.

Cada mes rebreu informació  detallada del tast corresponent.