dissabte, 22 d’octubre de 2011

Festa de les verges 2011

El divendres passat, dia 21 d'octubre, celebràrem a la plaça de l'Església, la tradicional festa de les verges amb una bona assistència de gent interessada pel manteniment de les nostres tradicions. Durant la festa es repartiren bunyols i beguda als veïns i acompanyants.

Cal destacar la participació d'un bon grapat de bunyoleres voluntàries que, con cada any, es passen tot l'horabaixa, abans de la festa, preparant i fent els bunyols que després es reparteixen. Enguany es repartiren més de dues-centes bossetes d'aproximadement un quart de quilo.


La festa s'arrodoní amb la participació d'una colla de xeremier i tamboret i flabiol, i la participació de l'aplec "Aires des Pla de Marratxí" els quals feren possible una animada ballada popular.

L'associació de veïns agraeïx a tota la gent que amb la seva col·labolació desinteressada fa possible que any rere any es mantingui aquesta tradició.
Fotografies
2 comentaris:

Biel Rosselló ha dit...

Enhorabona a les bunyoleres

Anònim ha dit...

S'apropen les festes del nostre poble, es important que es prenguin les mesures per evitar els espectuculs lamentables de botellon durant les festes.
Festeros preneu les mesures !
Volem Festes!
NO espectaculs molestos pel poble!

Grup de Veinats